Εφαρμογή

Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
Γραφείο Διασύνδεσης Παν/μίου Πελ/σου & Γραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑ
Γνωστικό αντικείμενο
Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας
Ολοήμερο γεγονός
Thursday, October 31, 2013
Τοποθεσία
Καλαμάτα, Πανεπιστήμιο Πελ/σου, Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών (Αμφιθέατρο ΠΟΛΙΤΗ)

Στοιχεία συμμετοχής

: Δωρεάν
Υποβολή αίτησης
: :

Αφίσα

Τίτλος

Εργαστήριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας με τίτλο: “MENTORING και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”

Περιγραφή

Το  Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης Ε.Κ.Π.Α. θα διοργανώσουν την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 στην Καλαμάτα, στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών (Αμφιθέατρο ΠΟΛΙΤΗ) και ώρα 17:00-20:00 Εργαστήριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας με τίτλο: “MENTORING και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”

Το εργαστήριο έχει σκοπό να αποσαφηνίσει βιωματικά την έννοια του mentoring στην Επιχειρηματικότητα (επιχειρηματίας-Μέντορας και φοιτητής/τρια-mentee) και το ρόλο που παίζει στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το εργαστήριο  θα αναπτυχθεί σε δύο μέρη:
- Στο πρώτο μέρος οι  συμμετέχοντες θα κληθούν να αναπτύξουν συνεργατικά τα πρώτα στάδια εκπόνησης ενός επιχειρηματικού σχεδίου &
- στη συνέχεια (β’ μέρος) θα δεχτούν συμβουλές (consultancy) από μέντορες. Στο τέλος θα επιχειρηθεί η κριτική αξιολόγηση της διαδικασίας και γενικότερα της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι τριάντα άτομα.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας  e mail στο: epixeirgd@uop.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την υλοποίηση του εργαστηρίου μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Βασιλική Βουδούρη, Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητας Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Τηλ: 2710 230385, epixeirgd@uop.gr.

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη