Εφαρμογή

Εκδηλώσεις

Επισκόπηση

Τύπος
Διοργανωτής
Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
Γνωστικό αντικείμενο
Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Θερμοκηπιακές καλλιέργειες, Τεχνολογία Τροφίμων, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φυτική Παραγωγή, Χρηματοοικονομικά
: 10/30/2013 8:30 AM
: 10/30/2013 4:00 PM
Τοποθεσία
Costa Navarino

Στοιχεία συμμετοχής

Υποβολή αίτησης
: 18/10/2013: 24/10/2013

Τίτλος

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Costa Navarino - Τετάρτη 30/10/2013

Περιγραφή

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Costa Navarino - Τετάρτη 30/10/2013

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (MOKE) του ΤΕΙ Πελοποννήσου στα πλαίσια των δράσεων της, διοργανώνει εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Navarino Dunes στην Costa Navarino. Η Costa Navarino αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς τουριστικούς προορισμούς υψηλών προδιαγραφών στη Μεσόγειο.  

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι φοιτητές θα ξεναγηθούν σε επιλεγμένες εγκαταστάσεις  του Navarino Dunes  που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συνάφεια με το αντικείμενό τους με σκοπό να αποκομίσουν εμπειρίες που προάγουν το επιχειρείν και την καινοτομία. Ακολουθεί αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος της εκπαιδευτικής επίσκεψης:

10:00 Άφιξη στο Navarino Dunes

Επίσκεψη στον Βιολογικό Λαχανόκηπο, όπου καλλιεργούνται με βιολογικές μεθόδους αυτόχθονες, εποχικές ποικιλίες, οι οποίες χρησιμοποιούνται στη συνέχεια στους χώρους εστίασης του Navarino Dunes. Ενημέρωση για την διαχείριση των υδάτων στην άρδευση των γηπέδων Golf, των Ελαιώνων και των Αμπελώνων μας.


11:00 Kafenio & Deli

Επίσκεψη στους χώρους του Kafenio & Deli και παρουσίαση των προϊόντων της σειράς των Navarino Icons.

 

12:00 Βοτανικός Κήπος

Ξενάγηση στον Βοτανικό Κήπο, όπου παρουσιάζονται βότανα της Μεσσηνιακής φύσης, τα οποία αποτελούν μέρος της γευστικής εμπειρίας, αλλά χρησιμοποιούνται και σε θεραπείες στο Anazoe Spa, λόγω των ιαματικών ιδιοτήτων τους.

 

13:00 Navarino Natura Hall

Ξενάγηση στην διαδραστική περιβαλλοντική έκθεση του Navarino Natura Hall, όπου παρουσιάζονται πληροφορίες με τη χρήση διαδραστικών τεχνολογικών μέσων, όπως videos, τρισδιάστατες προβολές, οθόνες αφής κ.ά., για τη Μεσσηνιακή φύση και τα τοπικά οικοσυστήματα, για την έκταση και τις συνέπειες του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής τόσο στον κόσμο όσο και στην περιοχή της Μεσογείου, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους ο καθένας μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπισή του.

 

Η μεταφορά των φοιτητών στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino θα γίνει με πούλμαν το οποίο θα αναχωρήσει από την είσοδο του ΤΕΙ (εκκλησάκι) στις 8:30 π.μ. Η επιστροφή στο ΤΕΙ προβλέπεται στις 16.00 μ.μ.


Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επίσκεψη θα πρέπει να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους εδώ μέχρι την Πέμπτη 24-10-2013.


Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος: 46 φοιτητές  (23 από τη ΣΔΟ - 23 από τη ΣΤΕΓ)


Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων ξεπεράσει τις 46 θα δοθεί προτεραιότητα στους φοιτητές τελευταίων εξαμήνων που παρακολούθησαν  τον κύκλο των Σεμιναρίων Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Η τελική λίστα συμμετεχόντων θα αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο της ΜΟΚΕ την Παρασκευή 25/10/2013. (Πριν προσέλθετε βεβαιωθείτε ότι είστε στην λίστα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση.)  

Επισημαίνεται ότι τα έξοδα της μετακίνησης θα καλυφθούν από τη ΜΟΚΕ ΤΕΙ Πελ.


Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινήσεις και πληροφορίες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27210 45345

e-mail: moke@teikal.gr

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη