Εφαρμογή
Σημαντική ανακοίνωση για τη δράση: Δημιουργία Επιχειρηματικών Σχεδίων με την Καθοδήγηση Μεντόρων

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στη δράση της ΜΟΚΕ "Δημιουργία Επιχειρηματικών Σχεδίων με την Καθοδήγηση Μεντόρων" να επικοινωνήσουν άμεσα με το γραφείο της ΜΟΚΕ (27210-45345/45343, moke@teikal.gr ) ή με τους εκπροσώπους καθηγητές στη ΜΟΚΕ.

(Εκπρόσωποι ΜΟΚΕ:

για το τμήμα ΛΟΧΡΗ: κ.Μακρής Ηλίας

για το τμήμα Τεχνολ.Γεωπόνων: κ.Δελής Κων/νος

για το τμήμα Τεχνολ.Τροφίμων: κ.Ζακυνθινός Γεώργιος

για το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ: κ.Φιλιππόπουλος Π.)

Η δράση θα ξεκινήσει την τρίτη εβδομάδα του Οκτωβρίου 2015 (13 ή 14 ή 15) και θα διαρκέσει περίπου 3 εβδομάδες.


Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περσινή χρονιά!
Φοιτητές από όλα τα τμήματα, δημιούργησαν και παρουσίασαν τα δικά τους προϊόντα τα οποία κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού και των τοπικών ΜΜΕ κατά την παρουσίασή τους.

(Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την Ημερίδα με θέμα: "Έχεις Ιδέα? Επιχείρησε το!" (5/6/2014) σην οποία έγινε η παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων των φοιτητών!).Πληροφορίες για τη δράση:


- Η δράση θα περιλαμβάνει έναν περιορισμένο αριθμό αρχικών συναντήσεων του συνόλου των φοιτητών με μέντορες, προκειμένου να αποκτήσουν γνώση του τρόπου δημιουργίας ενός επιχειρηματικού σχεδίου.

- Στη συνέχεια, οι φοιτητές θα χωριστούν σε ολιγομελείς ομάδες και θα προτείνουν ή θα αναλάβουν μία επιχειρηματική ιδέα, πάνω στην οποία θα ξεκινήσει η δημιουργία ολοκληρωμένου επιχειρηματικού σχεδίου.

- Θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης συναντήσεις & θα υπάρχει η δυνατότητα τηλεδιασκέψεων και ηλεκτρονικής επικοινωνίας με τους μέντορες. Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιούνται ανά τακτά διαστήματα, όπου και θα παρουσιάζεται κάθε φορά η πρόοδος κάθε ομάδας και θα υπάρξει σχετική καθοδήγηση από τους μέντορες για τα αδύνατα σημεία του μέχρι τότε σχεδίου, αλλά και για τυχόν παραλείψεις, βελτιώσεις κ.λ.π. 
Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη