Εφαρμογή
Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης για τον κλάδο των τροφίμων, Τρίπολη 1/7/2015

«Ενημερωτική εκδήλωση για τον Ορίζοντα 2020: ευκαιρίες χρηματοδότησης για τον κλάδο των τροφίμων»Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

ΤρίποληΤο Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas, σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» και συντονιστή του Enterprise Europe Network - Hellas, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

«Ορίζοντας 2020: ευκαιρίες χρηματοδότησης για τον κλάδο των τροφίμων».

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις του τομέα των τροφίμων μέσα από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Ορίζοντας 2020. Θα δοθούν επίσης χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και πληροφορίες για εύρεση εταίρων / αναζήτηση συνεργατών κυρίως στα ευρωπαϊκά έργα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα να ενημερώσουν ή αποστείλουν συμπληρωμένη τη Δήλωση Συμμετοχής, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας/Enterprise Europe Network (Υπεύθυνη: κα Ευγενία Τζανετοπούλου, E-mail: een@enterprise-arcadia.gr), το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 29/6/2015.

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης και η Δήλωση Συμμετοχής.
Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη