Εφαρμογή
Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας για φοιτητές και νέους από το Impact Hub Αthens
Έχεις μια ιδέα που θέλεις να την μετατρέψεις σε επιχειρηματική πρωτοβουλία;

Το Social Impact Award είναι το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας για φοιτητές και νέους στην Ελλάδα που στόχο έχει να βοηθήσει τις καλύτερες ιδέες να γίνουν πραγματικότητα.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 3 Mαρτίου με μια σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων και θα συνεχίσει στο επόμενο στάδιο με το διαγωνισμό Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Οι τρεις νικήτριες ομάδες θα κερδίσουν 3000 Ευρώ ως seedfunding, 6μήνη συνδρομή στο Impact Hub Athens, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν και να εξελίξουν την ιδέα τους, ενώ ταυτόχρονα θα συμμετέχουν στα 2 Ευρωπαϊκά συνέδρια του SIA τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο. Τέλος, οι ομάδες θα αποκτήσουν πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο του Impact Hub, το οποίο αποτελούν 10.000 επιχειρηματίες από 60 διαφορετικές πόλεις στον κόσμο.

Μην χάσεις την ευκαιρία να συμμετέχεις στο πρώτο πρόγραμμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, να διαγωνιστείς, να λάβεις ανατροφοδότηση από ειδικούς στο χώρο του κοινωνικού επιχειρείν και να διεκδικήσεις τον τίτλο του νικητή.

Μπες στο http://socialimpactaward.gr/apply/ και κατάθεσε το επιχειρηματικό σου πλάνο μέχρι 21 Απριλίου.

Τo Social Impact Award είναι ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιmpact Hub Athens που πραγματοποιείται σε 10 ευρωπαϊκές πόλεις και έχει σαν στόχο να διαδώσει την κοινωνική επιχειρηματικότητα στους νέους, μέσα από δωρεάν εκπαιδευτικά εργαστήρια, συμβουλευτική υποστήριξη των ομάδων και το διαγωνισμό της κοινωνικής- νεανικής επιχειρηματικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μαρία Μπόλη, Τηλ.: +30 210 3210146 | maria.boli@socialimpactaward.gr

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη