Εφαρμογή
IN SITU metαλλαxis, Ένα συνέδριο για τον τουρισμό & την επιχειρηματικότητα της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας, 18/4/2015, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
Tο Σάββατο 18 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας θα λάβει χώρα το In Situ, ένα συνέδριο με θέμα τη metaλλaxi της Mεσσηνίας,

Το In Situ είναι μια σειρά συνεδρίων που απευθύνεται σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι βασικοί του άξονες είναι ο τουρισμός, η  τοπική παραγωγή και η επιχειρηματικότητα. Κάθε συνέδριο In Situ είναι μοναδικό, γιατί η θεματολογία προκύπτει κάθε φορά από τις ανάγκες και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη, αλλά και η περιφέρεια στην οποία ανήκει.

Πρώτος σταθμός του In Situ είναι η πόλη της Καλαμάτας και τίτλος του συνεδρίου είναι η metaλλaxis. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη της Καλαμάτας, αλλά και η ευρύτερη περιοχή του νομού Μεσσηνίας. 

Τα θέματα που καλύπτονται στο συνέδριο έχουν κοινό χαρακτηριστικό τη metaλλaxi μιας ιδέας, ενός προϊόντος, μιας επιχείρησης, μιας πόλης. Όσον αφορά τον τουριστικό τομέα, το συνέδριο εστιάζει στην εξέλιξη μιας επιχείρησης σε σχέση με τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, τη διαχείριση και αξιοποίηση του προσωπικού της, την προβολή της, την εξεύρεση πόρων χρηματοδότησής της, το ευρύτερο περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί και δραστηριοποιείται.

Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει:

-    Microsoft tools. Μετάλλαξη σε μια εποχή Mobile-first, Cloud – First.
-    Εργαλεία Facebook.
-    Η Αγορά Εργασίας στον Τουρισμό.
-    Ευκαιρίες Χρηματοδότησης.
-    City branding. Ο ρόλος των κατοίκων της πόλης.
-    Η Καλαμάτα ως υποψήφια πολιτιστική πρωτεύουσα.
-    Γαστρονομία και Τουρισμός.
-    Δημιουργία μεγάλων events. 
-    Αρχιτεκτονική ξενοδοχείων.


Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν και θα μοιραστούν εμπειρίες, πρακτικές, ιδέες και προτάσεις metaλλaxis και είναι αυτοί που θα μας εμπνεύσουν για την αλλαγή. Προέρχονται και εκπροσωπούν τις πιο αντιπροσωπευτικές εταιρίες και οργανισμούς στην κατηγορία τους: Microsoft, ForestView, ALBA, 2yolk Branding & Design, KALAMATA:21, Fnl-guide.com & Asprimera, ΧΥΖ Productions, Ελληνική συμμετοχή στην 14η Bienalle της Βενετίας, Step.

Δείτε το metaλλaxis σαν μια ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με εταιρίες και επαγγελματίες οι οποίοι γνωρίζουν τον τρόπο! Μια ευκαιρία να ενημερωθείτε και να εμπνευστείτε από όσα γνωρίζουν και έχουν εφαρμόσει με επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και την θεματολογία μπορείτε να βρείτε στο www.insituproject.gr καθώς επίσης και να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές για ότι επιπρόσθετη πληροφορία χρειάζεστε στο insitu@insituproject.gr.

Βρείτε το In Situ και στο Facebook για συνεχή ενημέρωση σχετικά με ό,τι συμβαίνει:
In Situ Kalamata | Metaλλaxis 2015

Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για εσάς και τους συνεργάτες σας στην προνομιακή τιμή των ομαδικών εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο Public, Luna Lounge, Luna Lounge Deli, Public και viva.gr



Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη