Εφαρμογή
Ανακοινώσεις
Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
Θέσεις Πρακτικής Άσκησης στον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών(ΕΕΛΛΑΚ) Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) , ενημερώνει τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην ΕΕΛΛΑΚ ότι έχει δημοσιεύσει 5 θέσεις πρακτικής στο πληροφοριακό σύστημα υποστήριξης Πρακτικής Άσκησης ΑΤΛΑΣ . Οι θέσεις πρακτικής έχουν εξάμηνη διάρκεια και αφορούν τις παρακάτω ειδικότητες: •    “Junior sysadmin”, αφορά την υποστήριξη στη διαχείριση της πληροφοριακής υποδομής του Οργανισμού, •    “Junior web developer”, αφορά την υποστήριξη των δικτυακών τόπων του Οργανισμού, •    “Graphic Design”, αφορά το σχεδιασμό προωθητικού υλικού για τις δραστηριότητες του Οργανισμού •    “Administration assistant”, αφορά τη διοικητική υποστήριξη του Οργανισμού •    “Content creation - social media”, αφορά...
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης5/25/2018 9:43:40 AM
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
Στο επισυναπτόμενο αρχείο θα βρείτε φορείς πρακτικής άσκησης.
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης5/21/2018 11:06:28 AM
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
Περιγραφή Η εταιρία Altec Integration ενδιαφέρεται να καλύψει 6 θέσεις Πρακτικής Άσκησης για τελειόφοιτους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής & Ηλεκτρονικής, οι οποίοι ενδιαφέρονται να κάνουν την πρακτική τους, στο τμήμα της μηχανογραφικής υποστήριξης και υλοποίησης μεγάλων έργων πληροφορικής της Τεχνικής Διεύθυνσης της εταιρίας. Η Altec Integration δραστηριοποιείτε στην ανάπτυξη και υλοποίηση έργων πληροφορικής και στην συντήρηση και υποστήριξη μηχανογραφικού εξοπλισμού, δικτύων και τηλεπικοινωνιών. Αντικείμενο εργασίας Τα κύρια καθήκοντα των διαθέσιμων θέσεων είναι παραμετροποίηση μηχανογραφικού και δικτυακού εξοπλισμού έργων πληροφορικής, on site υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο στο περιβάλλον του πελάτη και επισκευές μηχανογραφικού εξοπλισμού στους χώρους της εταιρίας. Απαιτούμενα προσόν...
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης3/2/2018 10:43:23 AM
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για θέση πρακτικής άσκησης. http://www.benefit.gr/benefit-company-career-opportunities Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα πλήρης απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο hr@benefit.gr.
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης9/11/2017 1:53:40 PM
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΗΧ. ΠΛΗΡ. ΤΕΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-17, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2017
Στον παρακάτω πίνακα είναι οι φοιτητές/τριες που επιλέχθηκαν για το επιδοτούμενο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης ΕΣΠΑ για το Χειμερινό εξάμηνο 2016-17 (Οκτώβριος 2016-Απρίλιος 2017)
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης3/15/2017 9:37:24 AM
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΗΧ.ΠΛΗΡ. Τ.Ε ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015-16, ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Στον παρακάτω πίνακα είναι οι φοιτητές/τριες που επιλέχθηκαν για το επιδοτούμενο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης ΕΣΠΑ για το Εαρινό εξάμηνο 2015-16 (Απρίλιος -Σεπτέμβριος 2016)
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης3/14/2017 2:27:36 PM
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧ. ΠΛΗΡ Τ.Ε.
Στο επισυναπτόμενο αρχείο "ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧ. ΠΛΗΡ. Τ.Ε.)" θα βρείτε φορείς για πρακτική άσκηση. Στο επισυναπτόμενο αρχείο "ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΤΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ  ΜΗΧ. ΠΛΗΡ. Τ.Ε.)" θα βρείτε φορείς που έχουν δημοσιεύσει θέση πρακτικής άσκησης στο σύστημα ΑΤΛΑΣ. Επίσης θα βρείτε και οδηγίες για την εγγραφή σας στο Σύστημα ΑΤΛΑΣ.
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης8/31/2016 1:15:13 PM
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
Στο επισυναπτόμενο αρχείο "ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧ.ΠΛΗΡ. ΤΕ." θα βρείτε φορείς για πρακτική άσκηση. Στο επισυναπτόμενο αρχείο "ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΤΛΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧ.ΠΛΗΡ. ΤΕ. " θα βρείτε φορείς που έχουν δημοσιεύσει θέση πρακτικής άσκησης στο σύστημα ΑΤΛΑΣ.
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης3/9/2015 9:55:39 AM
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
Πρακτική άσκηση για φοιτητές στην APIVITA Η APIVITA με ηγετική θέση στο χώρο του φυτικού φυσικού καλλυντικού και 35 χρόνια με πρωτοπόρο δράση στην Πράσινη Ανάπτυξη ΖΗΤΑ Σπουδαστή για εκπόνηση πρακτικής από ΤΕΙ Πληροφορικής ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ: Η υποστήριξη του συνόλου των αρμοδιοτήτων του τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων της APIVITA. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ: –            Network & Hardware support Network support PCs set up –            Helpdesk (Support σε χρήστες) –            Διαχείριση Βάσεων Δεδομένων –            Support σε εταιρικές εφαρμογές ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Τελειόφοιτος ΤΕΙ Πληροφορικής Ευχέρεια στη χρήση MS Office Γνώση δικτύων και hardware Γνώση Βάσεων Δεδομένων ΠΑΡΟΧΕΣ: Μισθός πρακτικής άσκησης Μεταφορά από και προς τις εγκαταστάσεις με εταιρικό λεωφορεία Οι ασκούμενοι θα έρθουν σε επαφή και θα...
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης3/4/2015 9:12:54 AM
ΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΟΧΡΗ, ΜΗΧ. ΠΛΗΡ. Τ.Ε.
Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για θέση πρακτικής άσκησης.
Γραφείο Πρακτικής Άσκησης3/17/2014 1:24:06 PM
Σελίδα 1 από 2, Βρέθηκαν 19 εγγραφή/ες