Εφαρμογή
Σεμινάριο εκπαίδευσης του έργου “Pest Practice”
To ευρωπαϊκό συγχρηματοδοτούμενο έργο PEST PRACTICE σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Πελοποννήσου, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών.

Το έργο PEST PRACTICE – “Advancing work safety for pest control workers” έχει ως στόχο την ανάπτυξη καινοτόμου εκπαιδευτικού υλικού για τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών. Η εκπαίδευση στοχεύει στη βελτίωση της γνώσης σχετικά με τη βιο-οικολογία των επιβλαβών οργανισμών και της αποτελεσματικότητας εφαρμογής των βιοκτόνων εξασφαλίζοντας έτσι υψηλό επίπεδο ασφάλειας των εργαζομένων, των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Το σεμινάριο είναι διήμερο και θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2015 στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πελοποννήσου και θα συμμετέχουν εισηγητές από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, το Σ.Ε.Α.Μ.Ε., το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Ενέργειας και τον ιδιωτικό τομέα.

Θα επιθυμούσαμε να σας προσκαλέσουμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο αυτό, θεωρώντας ότι θα είναι ιδιαίτερα επωφελές για όλους τους συμμετέχοντες. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διήμερο σεμινάριο και το έργο PESTPRACTICE μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.pestpractice.eu.

Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη