Εφαρμογή
Hackathon #apodeiksi - Πρόσκληση για συμμετοχή
Πρόσκληση σε συμμετοχή

Στις 13 και 14 Ιουνίου 2015 η Crowdpolicy σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων - INNOVATHENS οργανώνουν διήμερο Crowdhackathon με θέμα την υλοποίηση πρότυπης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου (mobile app) για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής από τις καταναλωτικές συναλλαγές.

 

Μπορείτε να δείτε το site της διοργάνωσης στο http://crowdhackathon.com/apodeiksi/

 

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ατομικά ή με την ομάδα τους να εγγραφούν μέσω της φόρμας: https://www.eventora.com/el/Events/hackathon-apodei

 

Καλούμε προγραμματιστές, αναλυτές, designers, οικονομολόγους, business consultants, επαγγελματίες, φοιτητές ή οποιονδήποτε ενδιαφέρεται και μπορεί να συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση της εφαρμογής, κάθε ηλικίας άνω των 18, να συμμετέχουν στη διοργάνωση.

 

Μπορείτε να συμμετέχετε ως developers για υλοποίηση της εφαρμογής, μέντορες για υποστήριξη στην υλοποίηση, ως επιχειρήσεις για συμβουλευτική συμμετοχή ή ως στελέχη του δημοσίου τομέα. Στην σχετική φόρμα συμμετοχής διατίθεται 4 είδη εισιτηρίων.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις ανά ρόλο και ισχύει το μοντέλο first come first served. Για την είσοδό σας απαιτείται να κάνετε εγγραφή μέσω της φόρμας (registration).


Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα εάν είστε σίγουροι ότι θα έρθετε, καθώς θα καταλάβετε τη θέση κάποιου που θέλει πραγματικά να συμμετέχει !


Δηλώστε συμμετοχή (registration)
Παραλαβή δεδομένων σε εξέλιξη